Udruženje “Udruženje patronažnih sestara i babica Srbije” je nevladino i neprofitno, osnovano radi stručnog usavršavanja zdravstvenih radnika kao i ostvarivanja ciljeva u oblasti edukacije i pripreme za roditeljstvo budućih roditelja.
EDUKUJEMO

Udruženje se pored stručne edukacije zdravstvenih radnika , bavi i edukacijom budućih roditelja, kroz zdravstveno-vaspitni rad sa trudnicama, škole roditeljstva, savetovalista za dojenje, interaktivne radionice i psihofizičkom pripremom za porodjaj.

UNAPREĐUJEMO

Aktivno učestvujemo na međunarodnim skupovima i kongresima, sarađujemo sa obrazovnim institucijama , stručnim udruženjima i drugim organizacijama u interesu unapređenja zdravstvene kulture stanovništva sa posebnim akcentom na unapređenje reproduktivne zaštite žena.

PODRŽAVAMO

Podstičemo unapređenje zdravstvene kulture stanovništva organizovanjem skupova, tribina, savetovališta i interaktivnih radionica. Organizujemo stručne kongrese, konferencije , forume za zdravstvene radnike i edukacione skupove za trudnice i roditelje.

Udruženje organizuje i kordinise Školicama roditeljstva i omogućava budućim roditeljima da zajedno sa stručnjacima bezbrižno prođu kroz trudnoću, porođaj i period nakon porođaja.
Predsednik Udruženja

Dimitrijević Tatjana

Msc javnog zdravlja
Diplomirala 2013.godine na master studijama na Medicinskom Fakultetu u Beogradu. Pobednica konkursa za “Najbolja patronazna sestra Srbije”.
Učesnik i predavač na brojnim domaćim i inostranim stručnim skupovima. Kordinator i predavač na projekatima “Škola roditeljstva”.

SARADNICI

Tatjana Dimitrijević

Master menadžer javnog zdravlja Biografija
member 1

Jovana Milojčić

Diplomirani novinar Biografija
member 2

Prim. Mr sci dr Igor Plješa

Ginekolog Biografija
member 3

Dejan Dimitrijević

Ginekolog
member 4

Dr.Aleksandra Markoski Smiljković

Biografija
member 5

Slađana Crvenkov

Medicinska sestra Biografija
member 6

Milijana Majstorović-Kožul

Defektolog/Muzikoterapeut Biografija
member 7

Dr. Sandra Stanić

Spec. ginekologije Zaposlena u DZZemun
member 8

Ivan Cekić

Terapeut Biografija
member 9

Tijana Stojić

Master farmacije Biografija
member 10

Dr. Vesna Mrdak

Stomatolog Biografija
member 11

Andreja Ivic

Visoka strukovna medicinska sestra Biografija
member 12
Pogodnosti za članice

Loyaliti kartica

U okviru stalne brige o vama i vašim potrebama obezbedili smo vam jedinstvenu karticu lojalnosti sa mnogobrojnim pogodnostima za članice. Sve članice Udruženja dobijaju loyaliti karticu sa popustima, ekskluzivnim informacijama i ponudama. Umrežili smo se sa kompanijama, firmama, zdravstvenim ustanovama, (ginekoloske-pedijatrijske nutricionisticke usluge), vrticima, igraonicama, parfimerijama, apotekama, turistickim agencijama.
Preko ovog formulara možete da se prijavite i na taj način da postanete član UPSIBS